Chat With Us LIVE!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, December 20, 2009

SHALATTAS - 35 - Mahathir Di Ambang Senja - 1999

SHALATTAS - 35 - Mahathir Di Ambang Senja - 1999Buku terakhir dari siri trilogi Sunnah Nabi Muhammad S.A.W. vs Sunnah Mahathir Mohammad D.K. & Mahathir Anwar Konspirasi Reformasi Kopikasi Wangkasi Tak Ada Saksi

MAHATHIR DI AMBANG SENJA
SIAPA PERDANA MENTERI YANG KE-5TOK GURU NIK AZIZ : Tak menjadi satu kesalahan kita cintakan negara. Cintakan negara itu sebahagian dari ajaran Islam. Tak ada bezanya Cina-Islam, Melayu-Islam atau India-Islam, yang penting mereka amalkan Islam sebenarnya. Islam ertinya kedamaian dan kemakmuran. Islam adalah agama Universal, agama yang non-violence. Jika orang Arab Jahiliyah yang kejam, jahat dan zalim, yang sanggup tanam anak perempuan mereka hidup-hidup, boleh berubah menjadi masyarakat bertamadun bila menerima Islam sebagai cara hidup, kenapa orang Melayu yang terkenal dengan adab sopan, lemah lembut berbudi pekerti mulia dan berakhlak boleh berubah menjadi masyarakat yang tidak bermoral, kejam dan zalim sehingga ada yang sanggup buang anak, buang emak bapak? Silapnya kerena mereka pisahkan agama dengan politik dan kehidupan.

LIM KIT SIANG : Kalau itu macam bolehkah Tok Guru berdakwah dengan masyarakat bukan Islam supaya mereka boleh menerima "Islamic Malaysia" bukan "Malaysia Malaysia"

TOK GURU NIK AZIZ : Baca ini buku. Mudah-mudahan ia dapat membuka minda anda tentang Dilema Islam dan apa itu sebenarnya "Islamic Malaysia"

ISI KANDUNGAN
BAB
1. ORANG TAK SERUPA ORANG, BABI SUDAH ADA J.E
2. MELAYU ITU UMNO, UMNO ITU KAFIR?
3. WANITA DIZAMAN MAHATHIR
4. SIAPA MAKAN CILI, DIA RASA PEDAS
5. MAHATHIR MOHAMAD (DILEMA MELAYU) VS SHAHNON AHMAD (SHIT)
6. PANDANG, LIHAT PERHATI
7. DULU LAIN, SEKARANG LAIN
8. SIAPA PIMPIN SIAPA?
9. PU KANAN PU KIRI, SAPU KANAN SAPU KIRI
10. SIAPA ADIL, SIAPA TAK ADIL
11. DEMOKRASI KUKU BESI, NASI BASI
12. KISAH PEPERANGAN, SIAPA PUNCANYA
13. JALAN KE KUBUR
14. IMAM KHOMEINI, MAHATMA GHANDI, PERDANA MENTERI
15. PENUTUP

ISBN : 983 - 9438 - 02 - 6

No comments:

Get your Tickets now!